Erasmus Türkiye Ağı AÜ'de

Erasmus Student Network'ün (Erasmus Öğrenci Ağı) Türkiye Ağı'nın 25-27 Ekim tarihindeki ulusal toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:58
Erasmus Türkiye Ağı AÜ'de
Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, Erasmus Öğrenci Ağı'nın Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve 34 ülkede, 339 üniversitede faaliyet gösterdiğini aktardı. Prof. Dr. Burhan Özkan, "Brüksel'de Avrupa merkezli büyük bir öğrenci organizasyonudur. Organizasyonun amacı Erasmus değişiminde bulunan öğrencilerin desteklenmesi ve gelişimlerinin sağlanmasıdır" dedi.

Türkiye'nin 27 farklı üniversitesinden gelecek yaklaşık 120 gencin Erasmus Değişim Programı'nı öğrenciler açısından değerlendireceğini söyleyen Prof. Dr. Özkan, "Bu gençler, Erasmus öğrencilerinin değişim süresince Türkiye'de öğrenimleri sırasında karşılaştıkları sorunları tartışacak, sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirecek ve ulusal çapta Erasmus Programı'nın sosyal boyutunu geliştirmek amacıyla faaliyetler programlayacak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.08.2013 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.