EĞİTİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Eğitim Bir-Sen Aksu İlçe Şube Başkanı Erol Aytar, Aksu ilçesinde görev yapmakta olan bütün okul müdürü ve yardımcılarına yönelik tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:42
EĞİTİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Üstün Restoran 2’de düzenlenen yemeğe Eğitim Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Kürlü, okul müdürleri, okul müdür yardımcıları da katıldı. Yemekte yeni atanan ve devam etmekte olan okul idarecileri birbirleriyle tanıştı.

DESTEKLİ TANIŞMA MUTLULUK VERDİ

Katılımın yoğun olduğunu, bundan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Erol Aytar, “ Günümüzde bu tür organizasyonlara çok ihtiyacımız var. Eğitimcilerin birbirlerine destek olması demek, iyi eğitim demek, dayanışma demektir. Eğitimciler olarak, öğrencilerimize, her daim doğru sistemde doğru eğitimler vermek istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen eğitim camiasının bir araya gelmesinden çok mutluluk duyduğunu belirterek şu sözleri kaydetti; “Sorunlarımızı ve insan ilişkilerimizi bu tür toplantılarla daha güçlendirebileceğimizin, farkındayız. Bu tür aktiviteler, bizi kaynaştıracak ve eğitimi daha güçlü hale getirecektir”

Son Güncelleme: 31.10.2017 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.