DGS Türkiye birincisi AÜ'den

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı mezunu Serhat Bahtiyar Sevinç, 2013 yılı Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) Türkiye birincisi oldu.

13 Ağustos 2013 Salı 17:36
DGS Türkiye birincisi AÜ'den
ÖSYM tarafından 21 Temmuz günü gerçekleştirilen DGS sonucu, DGS-SAY puan türünde 362.178 puan alarak DGS 2013'te Türkiye birinciliğini kazanan Serhat Bahtiyar Sevinç, hayalini gerçeğe dönüştürecek.

Türkiye birincisi olduğunu öğrendiğinde çok mutlu olduğunu belirten Sevinç, “Hedefime ulaşmak için düzenli ve disiplinli çalıştım. Böyle söyleyince sürekli ders çalıştım gibi düşünülmesin. Sosyal hiçbir etkinliğimden vazgeçmedim. Şehrin, kampüsün ve öğrenciliğin tadını çıkardım. Her fırsatta eğleniyordum. Tek yaptığım sistemimi oturtup programımın dışına çıkmamaktı. Bu disiplinli çalışmam beni aynı zamanda bölüm ve okul birincisi de yaptı" dedi.

AÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Akıncı da “Öğrencimizin bu başarısından büyük mutluluk ve gurur duyduk. Azimli bir öğrencimizdi. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah hedeflerini her zaman gerçekleştirir" dedi. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.