Daha iyi bir eğitim için uçak motoru

Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi büyümeye devam ediyor.  Bir yıl önce açılan lise şimdiden öğrencilerin uygulamalı olarak el hüneri kazanıp bilgilerini tazeleyecekleri envanterlere ev sahipliği yapmaya başladı. Sadece teorik olarak değil, pratik olarak da eğitim vermek isteyen okul yönetimi, son olarak F4-E’den sökülen J79-GE-17 (F4-E Savaş Uçak Motoru ) uçak motorunu okullarına getirmeyi başardı.

14 Kasım 2017 Salı 12:57
Daha iyi bir eğitim için uçak motoru

Öğrencilerin uygulamalı olarak tecrübe kazanacaklarını söyleyen Okul Müdürü Haldun Çevik, sürekli yeni envanter ve ürünleri öğrencileriyle buluşturmak istediklerini dile getirdi. Yaklaşık on aydır Eskişehir Birinci Hava Bakım Müdürlüğü’nden bulunan uçak motorunu liseye kazandırmak için yaklaşık 10 aydır yoğun bir şekilde çaba sarf ettiklerini ifade eden Müdür Çevik, “Bu emek ve çaba bizleri Türkiye’nin en iyi teknik meslek lisesi olma yolunda zemin hazırlayacak. Amacımız daha iyi bir eğitim için” diye konuştu.

Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere pek çok kişinin emeğinin olduğunu değinen Çevik, önümüzdeki dönemde yeni sürprizlerin yaşanacağını ve her geçen gün daha iyi ve güçlü bir eğitim kurumu olacaklarının altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.