Başkan Tütüncü okulları ziyaret etti

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye'nin geleceği olan öğrencilere daha geniş ufuklar çizmesi için hazırladığı buluşmalara 2 lise ziyaretiyle start verdi.

12 Şubat 2016 Cuma 10:48
Başkan Tütüncü okulları ziyaret etti

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, eğitim- öğretim sezonunun ikinci yarısında başlatılan 'Kepez'de Gençlik Buluşmaları' programına ilk olarak Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ardından Toros Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretleriyle başladı. Öğrenciler ve eğitim personeli tarafından karşılanan Başkan Tütüncü, önce okul idaresi ve okul aile birliği üyeleri ile bir araya gelerek sorunları dinliyor. Sonrasında öğrencilerle bir araya gelen Tütüncü, Türkiye'nin geleceği olan öğrencilere daha büyük hedefler üzerinde gitmeleri ana fikrindeki konuşmasını yapıyor.



BU ÜLKEYİ OMUZLAYACAK OLAN SİZLERSİNİZ

Okulların fiziki durumlarını, iyileştirici, donanımlarını arttırmaya yönelik çalışmaları her zaman yaptıklarını ve yapacaklarını hatırlatan Tütüncü, öğrencilere, "Siz geleceğin taşıyıcılarısınız. Gelecekte bu milleti bu ülkeyi omuzlayacak ve onları geleceğe taşıyacak kimselersiniz. Meseleye bu açıdan yaklaşmak lazım. Büyük bir hayal çerçevesinde, büyük hedeflere kendinizi katalize etmiş şekilde yaşamanız gerekiyor. Her şeyden evvel sizlere bunu anlatmaya çalışıyorum" dedi.

KENDİNİZİ GELECEĞE HAZIRLAYIN

Öğrencilerin kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları için belediye olarak ellerinden geleni yapıldığının altını çizen Tütüncü, "Okullara gidince, çocuklar söz alıp eksikliklerini dile getiriyorlar. Zaten biz onları yapmak için varız. Bunların ötesinde de başka konular konuşmamız lazım. Kendinizi geleceğe en iyi şekilde, ne yapmamız lazım, hep birlikte bunları konuşmalıyız. Bu bizim için çok önemli bir hadise. Büyük rüyalarınız hedefleriniz olmalı. Kendinize bir gelecek yol çizmeniz lazım" diye konuştu.

ÖĞRENCİLİK YILLARINI ÖRNEKLEDİ

Günümüz öğrencilerine nazaran kendi akranlarının eğitim kalitesinin çok daha dezavantajlı durumda olduğunu anlatan Başkan Hakan Tütüncü, tüm olumsuzluklara karşın, daha çok çalışarak koyduğu hedeflere ulaştığını örnekledi. 

Son Güncelleme: 12.02.2016 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.