Başkan Şahin'den yarıyıl tatili mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilk ve orta dereceli okulların yarıyıl tatiline başlamaları nedeni ile öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı.

20 Ocak 2017 Cuma 12:12
Başkan Şahin'den yarıyıl tatili mesajı
Başkan Şahin mesajında öğrenci ve velilere seslenerek, eğitim camiasının idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin ve ailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi.
Başkan Şahin mesajında; “ Karne heyecanı yaşayan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, öğrenci ve öğretmenlerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyorum. Tatiller; öğrencilerimizin dinlenmeyi, eğlenmeyi hoşça vakit geçirmeyi hak ettiği dönemlerdir. Ancak tüm tatil boyunca eğlenmek ve dinlenmek kadar bu tatili iyi değerlendirmek de bir o kadar önemlidir. Zayıf olduğunuz derslerinize tatilde vakit ayırmayı unutmayınız. İkinci yarıyılda daha da başarılı olmak için yarıyıl tatili bir fırsattır. Bu fırsat verimli bir yarıl tatili geçirmekten geçer. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, onları yetiştiren özverili öğretmenlerimiz ve velilerimize verimli bir yarıyıl tatili geçirmelerini dilerim” dedi. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.