Başkan Böcek'e öğrencilerden sevgi gösterisi

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim yılı dolayısıyla Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Akdeniz Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

26 Eylül 2016 Pazartesi 17:09
Başkan Böcek'e öğrencilerden sevgi gösterisi
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim yıl dolayısıyla okulları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Akdeniz Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi, okulların ihtiyaçları hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.


İlk olarak iki bin öğrencinin eğitim gördüğü Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, Okul Müdürü Nail Tekel'den okul hakkında bilgi aldı. Yaz tatili boyunca ilçedeki birçok okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini, birçok okulda da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Başkan Böcek, "Belediyenin asli görevi olmamasına rağmen ekiplerimiz yaz tatili boyunca birçok okulun bakım ve onarımını yaptı. Çünkü çocukların başarılı ve iyi birer insan olması bizlerin elinde" dedi.


Sonrasında ise Akdeniz Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, Okul Müdürü Adil Onaran tarafından karşılandı. "Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır" diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak çocukların geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Başkan Böcek, yeni eğitim yılında öretmen, öğrenci ve velilere başarı dileklerinde bulundu.


Muhittin Böcek, ziyaretlerin sonunda kendisiyle hatıra fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerle de tek tek ilgilendi. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.