Başbakan Yıldırım, canlı bağlantıyla anaokulu açtı

ANTALYA'da yapımı tamamlanan Özen Külahçıoğlu Kızılay Anaokulu, Başbakan Binali Yıldırım'ın canı yayınla bağlandığı törenle açıldı.

14 Şubat 2018 Çarşamba 09:51
Başbakan Yıldırım, canlı bağlantıyla anaokulu açtı

Başbakanlık himayesinde Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Kızılayı, bağışçılar ve Türk Kızılayı İstanbul Şubesi tarafında hazırlanan '81 il 81 Anaokulu Toplu Açılış Töreni' gerçekleştirildi. Başbakan Binali Yıldırım, aralarında Antalya'nın da olduğu 12 ile canlı yayınla bağlanarak toplu açılış yaptı. Törende, Antalya'da Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi 1001 Sokak'taki Varsak Ortaokulu bahçesine hayırsever Özen Külahçıoğlu tarafından yaptırılan 3 derslik 60 öğrenci kapasiteli Özen Külahçıoğlu Kızılay Anaokulu'nun açılışı yapıldı. Törene, Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve vatandaşlar katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, törene canlı yayınla bağlanan Başbakan Binali Yıldırım'a kurdele kesimi öncesi kısa bir sunum yaptı. Antalya'da yatırımların son hızla devam ettiğini belirten Karaloğlu, eğitimin istenen seviyeye gelmesi için anaokullarının önemli olduğunu vurguladı. Karaloğlu daha sonra beraberindekilerle anaokulu öğrencilerinin tuttuğu kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Karaloğlu, daha sonra anaokulunu inceleyip bilgiler aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.