AÜ'de öfke kontrolü eğitimi

AKDENİZ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmetiçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından, 'Öfke Yönetimi ve Stresle Başa Çıkma Yolları' konulu eğitim gerçekleştirildi.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:44
AÜ'de öfke kontrolü eğitimi
Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Konferans Salonu'ndaki eğitim, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. N. Mert Batu tarafından verildi. İdari personelin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde, öfkenin insan yaşamındaki yeri, hayatı nasıl etkilediği ve stresle başa çıkma yolları konusunda bilgiler verildi.

Öfkenin normal bir duygu olduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Batu, "Öfke, hayatın kaçınılmaz bir parçası. Her zaman, her koşulda karşılaşmak mümkün. Bu durumu ortadan kaldıramayız ancak kontrol altına alabiliriz" dedi. Eğitimde, öfke kontrolü için kullanılabilecek egzersizler hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Batu, katılımcılara stresle başa çıkma tekniklerini de anlattı.

Son Güncelleme: 29.05.2017 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.