Atık pil toplayıp akvaryum gezisi kazandılar

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından başlatılan 'Doğanın Pili Bitmesin' kampanyası ile 1 tona yakın pil, ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından doğaya atılmadan geri dönüşüme kazandırıldı. Kampanyada dereceye giren 203 öğrenci akvaryum gezisi ile ödüllendirildi.

30 Mayıs 2017 Salı 15:35
 Atık pil toplayıp akvaryum gezisi kazandılar

 

Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen atık pillerin toplanması ve taşınması amacıyla yürütülen kampanya, yine büyük ilgi gördü. Neredeyse 1 ton atık pil kampanya sayesinde doğaya atılmadan toplanarak, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği'ne (TAP) teslim edildi.



En çok pili toplayarak birinci olan Kömürcüler İlk-Ortaokulu ile Yeniköy İlk-Ortaokulu, Yukarı Karaman Perge Rotary İlk-Ortaokulu'ndan 203 öğrenci akvaryum gezisi ile ödüllendirildi. Kent meydanında buluşan öğrencilere Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekibi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi. Öğrenciler daha sonra belediyenin imkanlarıyla akvaryuma götürüldü.

Son Güncelleme: 30.05.2017 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.