Antalya Milli Eğitim'e 1000 kişi alınacak

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İşkur Genel Müdürlüğü tarafından 1000 personel kontenjanının, AK Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç'in girişimiyle Antalya'ya verildiğini açıkladı.

09 Eylül 2014 Salı 13:38
Antalya Milli Eğitim'e 1000 kişi alınacak
Her yıl çeşitli illere verilen kontenjanı bu yıl Antalya'ya kazandırdıklarını dile getiren Mustafa Köse, Antalya'daki işsizlere bir nebze olsun rahat nefes almalarını sağlayacak bir projenin imzadan çıktığını duyurdu.

İŞKUR'un işsizlikle mücadele için çeşitli projeler geliştirdiğini dile getiren Köse, “Antalya'daki işsizlik sorununa bir nebze olsun çözüm olabilmek amacıyla bir dizi girişimde bulunduk. Çok şükür ki girişimlerimiz sonuçsuz kalmadı ve Milli Eğitim bünyesinde çalıştırılmak üzere 1000 kişilik personel alımı noktasında kontenjan aldık" dedi. 

Son Güncelleme: 09.09.2014 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.