Anaokuluna isimlerini verdiler

Eğitime katkısı aralıksız devam eden Antalyalı hayırseverler kervanına Makbule ve Mehmet Karabacak çifti de katıldı.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 17:03
Anaokuluna isimlerini verdiler
Vali Sebahattin Öztürk'ün makamında imzalanan protokol ile Karabacak çifti, Kepez'de yapımı devam eden 4 derslikli anaokulunun isim hakkını aldı. Vali Öztürk'ün makamında gerçekleşen törene İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de katıldı.
Vali Öztürk, Antalyalı hayırseverlerin eğitime katkısına vurgu yaparken, göreve başladığı günden itibaren 2 protokol imzaladığını söyledi. Vali Öztürk, Karabacak çiftine örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Karabacak çiftinin yaptıkları bağış ile Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde yapımı devam eden 4 derslikli anaokulunun isim hakkını aldığını ifade eden Vali Öztürk, yapılan bağışı başka bir okulun yaptırılmasında kullanacaklarını anlattı.

30 YILLIK BİRİKİMLERİNİ BAĞIŞLADILAR
Oto boyacısı hayırsever Mehmet Karabacak ise uzun yıllardır okul yaptırma düşüncesinde olduklarını belirterek, 30 yıldır biriktirdikleri parayı eğitime bağışladıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından, Vali Öztürk ve hayırsever Karabacak çifti, okul protokolunu imzaladı.

10 YILDA 291 PROTOKOL
Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, 10 yılda hayırseverlerle 291 protokol imzaladıklarını, bu sayede 3 bin 459 derslik ile yurt ve spor salonu gibi pek çok ek binanın inşa edildiğini söyledi.
 

Son Güncelleme: 31.07.2013 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.