Anaokulu öğrencileri zeka oyunlarında buluştu

 ANTALYA'da okullara eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Zeka Lab Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi tarafından anaokulları arası Zeka Oyunları Turnuvası düzenledi.

28 Nisan 2018 Cumartesi 11:47
Anaokulu öğrencileri zeka oyunlarında buluştu

The Marmara Otel'de düzenlenen zeka oyunlarına, 5 anaokulundan 20 öğrenci katıldı. Her okulu 4 öğrencinin temsil ettiği turnuvayı aileler de yoğun ilgiyle izledi. Zeka Oyunları Turnuvasını 7 yıldır düzenlediklerini belirten Zeka Lab Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi sahibi Gazi Umdu, yarışmanın amacının çocukların planlama, akıl yürütme, strateji ve problem çözme yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.

Sadece çocuklara yönelik eğitim vermediklerini aynı zamanda 60 yaş üstü yaşlılar için de Alzheimer ve demans gibi hastalıkların önüne geçebilmek adına da beyin cimnastik programları hazırladıklarını aktaran Umdu, "Zeka oyunları eğlenceli bir yarışma. Oyun ise çocukların eğitim ve öğrenimleri sırasında gördükleri bir penguen oyunu. Bu oyun da penguenleri bir araya sıralamalarını istiyoruz. Aslında bir nevi beyin savaşı" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.