Anadolu Hastanesi Okulları öğrencileri kep attı

   2020-2021 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle, Aksu’da eğitim veren Anadolu Hastanesi Okulları, 12. Sınıf öğrencileri mezuniyetlerini keplerini havaya atarak kutladı.

29 Haziran 2021 Salı 13:40
Anadolu Hastanesi Okulları öğrencileri kep attı

 Antalya Kaleiçi ve Cam Piramit Etkinlik alanın da düzenlenen mezuniyet törenine öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerinin pandemi nedeniyle birçok etkinlikten uzak kaldığını kaydeden Okul Müdürü Mevlüt Çırpan,  “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi’den dolayı yurt dışı projelerimiz dahil birçok faaliyet ve etkinlikten ve toplumsal çalışmalardan uzak kalan Sağlık Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerimize, 4 yıllık geçen yoğun eğitim programları sonrası moral olması amacıyla gönüllerince eğlenip,  birlikte fotoğraf çekimi yapacakları etkinlikler düzenledik”

 65 öğrencinin mezun olduğu 2020-2021 eğitim öğretim döneminde yükseköğrenime gidecek öğrenci sayısını arttırmak, sınava yönelik çalışmalar, bireysel etüt ve ders programları düzenlediklerini dile getiren Okul Müdürü Mevlüt Çırpan, ‘’Bizim için her öğrenci çok önemli, yükseköğrenim ve mesleki alanda öğrencilerimizin başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık. Sağlık sektöründe ve diğer alanlarda kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak teknikerler yetiştiriyoruz” diye konuştu.

 Öğrencilerinin tam donanımlı hastanelerde eğitim alarak becerilerini geliştirme imkânı bulduğunu ifade eden Mevlüt Çırpan, “Anadolu Lisesi alanımızda öğrencilerimiz dil ağırlıklı eğitimler ile üniversite hayallerine ulaşmak için gayret gösteriyorlar. Bu yıl yapılacak sınavdan çok umutluyum ve öğrencilerimize güveniyorum. Geçen yıl 35 öğrencimiz yükseköğrenime yerleşti, bu yıl ki hedefimiz bu sayıyı arttırmak ve daha üst düzeyde başarılar elde etmek’’ dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2021 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.