Altın kepli aşçılar

AKDENİZ Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, IX. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda bir kez daha önemli bir başarıya imza attı.

20 Ocak 2017 Cuma 15:21
 Altın kepli aşçılar
Aşçılık Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Özcan Utar öncülüğünde katılınan IX. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda, üniversite öğrencileri Abdullah Karabulut, Caner Cengiz ve Yunus Ataman okullarına madalya ve kupa ile döndü. Türkiye'nin en prestijli gastronomi ve mutfak yarışmalarından olan Altın Kep Aşçılar Yarışmasına katılan Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 28 ekip arasından yılın en iyi üniversitesi kategorisinde üçüncülük derecesi elde ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.