Aksu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü gelecek için düğmeye bastı

Aksu ilçesinde spor faaliyetlerine hız veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için düğmeye bastı.

19 Ağustos 2021 Perşembe 10:05
Aksu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü gelecek için düğmeye bastı

Ülkenin geleceğine spor başarısıyla ışık tutan bir nesil yetiştirmek isteyen Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, "Anne ve babalara seslenerek, çocuklarını spor kurslarına kaydetmelerini istedi. 5 kategoride spor kurslarının başladığını kaydeden Aksu Gençlik ve Spor Müdürü Zeki Gök, “Fen Lisesi Spor Salonunda; voleybol, cimnastik, kick boks ve yüzme kursumuz Çalkaya 75. Cumhuriyet İlkokulu Bahçesinde bulunan portatif yüzme havuzumuzda, yüzme kursumuz, Kano Eğitim Merkezinde, kano kurslarımızın faaliyetleri başlamıştır. Eylül ayı itibariyle de Dervişoğlu halı sahasında futbol kursu, Fen Lisesi Spor Salonunda halk oyunları, hentbol ve basketbol branşlarımız da faaliyete geçecektir" dedi. 

Amaçlarının, öncelikli olarak çocukları sokaklardaki tehlikelerden uzaklaştırmak olduğunu ifade eden Aksu Gençlik ve Spor Müdürü Zeki Gök, "Topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Akabinde güzide ilçemizdeki yetenekli çocuklarımıza milli takım ve Avrupa kapılarını açmak niyetindeyiz. Bu kapsamda ailelerimize sporla bütünleşmek adına çağrı yapıyoruz. Lütfen geleceğimiz olan 7-18 yaş arası evlatlarımızı güvenli ellerde başarılı olmaları için kurslarımıza kayıt yaptırınız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 19.08.2021 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aksu sevgisi 2021-08-19 12:48:32

Aksu için emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim bir Batmanlı kardeşim aksuya gelmiş çok emek vermektedir kendi adıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gurur verici devamı gelir aksumuza