Aksu'da ödüller verildi

11 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 6.Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Aksu Fen Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen törenle verildi

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:52
Aksu'da ödüller verildi

6109 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Aksu Fen Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen, dört kategoride toplam 6109 öğrencinin yarıştığı 6.Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde dereceye giren sporculara ödül ve madalyaları verildi. Ödül törenine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, dereceye giren okulların müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

ANTALYA’DA BİRİNCİYİZ

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, katılımın yüksek olmasının kendileri için memnuniyet verici olduğunu belirtti. Gök, “İlk ve ortaöğretim seviyesinde toplam 6109 öğrencinin katılımıyla şenliğimizi tamamladık. Bu katılım oranıyla Antalya ilçeleri arasında birinciyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.