Aksu bu açılışta buluştu

Aksu Gençlik Hizmetleri Birimi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yıl Sonu Sergisinin açılışları gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı

29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:38
Aksu bu açılışta buluştu
Aksu Kaymakamlığı önünde düzenlenen açılışa Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Levent Elmas, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürü Cevdet Metin, Kent Konseyi Başkanı Veli Altıntaş, Aksu Müftüsü Mustafa Şimşek, çok sayıda okul ve daire müdürü ile davetliler katıldı.



ÜLKENİN GELECEĞİ GENÇLER
Türkiye’nin geleceğinin gençler olduğunu belirten Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Bu nedenle gençlerimizin önünü açmaya, onlara mekanlar hazırlamaya çalışıyoruz. Büyük projelerimiz imarın bitmesiyle hayata geçirilecek, bu süreçte ise belediyemize ait mekanları gençlerimizin kullanımına açmaya çalışıyoruz. Aksu’nun geleceği için elini taşın altına koyan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



NİCELİK VE NİTELİK ARTMALI

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ise halk eğitim merkezlerinin hayat boyu öğrenmeyi sağladığını belirterek, “Aksu’da hem Halk Eğitim Merkezinin hem de Büyükşehir Belediyesi’nin kursları var. Bu kursların sayısını, niteliğini, niceliğini arttırarak devam ettirmeliyiz. Hükümet konağı projemizde de sona gelindi. Türkiye’nin en güzel hükümet konağına sahip olacağız. Belediye başkanımıza ve emeği geçenlere bu konuda da teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



SERTİFİKALAR DAĞITILDI
Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri, kickboks ve muay-thai gösterileri sergilendi. Halk Eğitim Merkezi’nin kurslarına katılarak başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilirken, ardından sergi açılışı yapıldı. Eski Aksu Düğün Salonu’ndaki sergide, kursiyerlerin daha çok atık maddelerden elde ettikleri ürünler görücüye çıktı. Kaymakam Ergün ve Başkan Şahin eşleri ile protokol üyeleri sergideki ürünleri tek tek inceleyerek bilgi aldı.







Son Güncelleme: 29.05.2017 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.