AEDAŞ'tan elektrik kullanımı eğitimi

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Isparta'da Doğa Koleji öğrencilerine elektrik kazalarına karşı korunma ve güvenlik eğitimi verdi.

10 Ocak 2017 Salı 17:05
AEDAŞ'tan elektrik kullanımı eğitimi
AEDAŞ, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Isparta Doğa Koleji'nin anasınıfı, 1, 2,3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine 'kaza ve tehlikelere karşı korunma' konulu eğitim verdi. 150 öğrencinin katıldığı eğitimde, okul öncesi çocuklar için özel hazırlanan animasyonların da yer aldığı video sunumu yapılırken, elektrik kazası ve güvenlik konusu oyun şeklinde görsellerle uygulamalı anlatıldı.
Eğitimde elektriğin tehlikelerinden korunma, elektriğin doğru kullanımı, yabancı cisimlerden korunma, beslenme, kimyasallar ve trafiğin tehlikeleri de gösterildi. Program sonrasında eğitime katılan çocuklara evlerindeki prizlere takmaları ve muhtemel tehlikelerden korunmaları amacıyla "Anne prize bu kapağı tak, beni bu tehlikeden koru" yazan prizlerden koruyucu kapak hediye edildi.

Son Güncelleme: 10.01.2017 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.