AB Projelerinin en başarılı okulu misafirlerini ağırladı

Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bu yıl kabul edilen KA229 projelerinden biri olan A Blended Classroom Of The Dıgıtal Age projesi kapsamında misafirlerini Antalya’da ağırladı.

03 Aralık 2019 Salı 14:10
AB Projelerinin en başarılı okulu misafirlerini ağırladı

Proje koordinatörü Emre Deveci, proje ile ilgili şu açıklamalar da bulundu: ‘Projemiz altı ortaklıktan oluşmuştur. Ortaklarımız Hırvatistan, İspanya, İtalya, Portekiz ve Osmaniye Mehmet Akif Ersoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesidir. Öğretmenler için 5 günlük web 2.0 araçlarının kullanımı üzerine bir eğitim planladık. Etkinlik boyunca Web Araçları ve farklı yenilikçi ve iyi uygulamalar hakkında çok fazla pratik yapan katılımcılarımız, eğitimsel uygulamalar hakkında, mobil uygulamalar hakkında pratik bilgiler edindiler ve ilgili araçları sınıflarında öğrencileriyle birlikte nasıl kullanabilecekleri sorusuna cevap buldular. Ayrıca, bu alanda yeni bir terminoloji hakkında fikir sahibi olan katılımcılarımız, Web Araçlarının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi oldular. 24-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Learning Teaching and Training aktivitesine her kurumdan 3 öğretmen katılmıştır.

Projemiz süresince web 2.0 araçları üzerine çalışan katılımcılarımız öğrendikleri bilgileri eğitim öğretim ortamlarına nasıl bütünleşmiş edeceklerini öğrendiler. Yapılan kültürel aktivelerle Türk kültürünü yakından tanıyan öğretmenler, kültürel geziler sayesinde de Antalya şehri hakkında bilgi sahibi oldular. İlimizin kültürel mirasını farklı ülkelere tanıtarak aynı zamanda Turizm alanında farkındalık yarattık.

Eğitimin son gününde, katılımcılar web araçları ve gruplar halinde mobil uygulamalarla dijital bir sınıf ortamı yarattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.