87 mezunları kahvaltıda buluştu

KORKUTELİ Lisesi'nin 1987 yılı mezunları kahvaltıda bir araya geldi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 17:07
87 mezunları kahvaltıda buluştu
Korkuteli Lisesi'nden 1987 yılında mezun olanlar Kepez Park Orman'da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 30 yıl sonra yeniden buluşan mezunlar, bol bol sohbet edip anıları tazeledi.
Etkinliğe katılan mezunlardan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Hasan Karatopak, "Böyle organizasyonları önemsiyoruz. Geçmişi yad etmek çok güzel. Aradan 30 yıl gibi uzun bir süre geçti. Arkadaşlarımızı ilk defa değişmiş şekilde görmek, bizi biraz olsun zamanın nasıl akıp geçtiğinin farkında olmak garipsetti. Hepimizin öğrencilik yılları kısıtlı imkanlarla geçmiştir ama bu imkansızlıklar o günlerin güzelliğini bozmamamızdı. Bazı arkadaşlarımız uzakta ve yoğun programlarından dolayı katılamadı. Paylaşmak çok güzel. Arkadaşlarımıza küçük de olsa bir mutluluk yaşatabildiysek ne mutlu bizlere" dedi.
 

Son Güncelleme: 23.01.2017 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.