75. Yıl’da duygusal mezuniyet

Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu 4/B sınıfı mezuniyet programı yaparak öğretmenleriyle vedalaştı. Aksu’da bir mekanda gerçekleştirilen mezuniyet törenine veliler de katıldı

18 Mayıs 2017 Perşembe 11:39
75. Yıl’da duygusal mezuniyet
Çocuklar mezuniyet belgelerini alarak, keplerini gökyüzü ile buluşturdular. 4 yıl okulda ve sınıf içerisinde yapılan aktivitelerin görüntüsünü izlerken duygusal anlar yaşadılar. Ardından çeşitli dans etkinlikleri ile doyasıya eğlendiler. Sınıfın enlerini seçen öğretmenleri Fatma Özbaş, çocuklarına madalyalarını takdim ederek, ardından veda mektubunu okurken gözyaşlarına hakim olamadı. Her birini kendi evladı gibi seven Fatma Hoca, öğretmenliğin en zor yanının mezuniyet olduğunu dile getirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı mezuniyet gecesi velilerinde katıldığı dans ve çeşitli oyunlarla sona erdi.




 

Son Güncelleme: 18.05.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.