10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan belediye başkanları ve siyasi parti il başkanları, toplumun doğru ve tarafsız haber almasında gazeteciliğin önemli bir faktör olduğunu kaydettiler.

GüneyHaberci Aksu Gazetesi ve MarkAksu çalışanlarından; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ziyaretimize gelen, çiçek gönderen ve telefonla arayan bütün dostlarımıza gönül dolusu teşekkürler.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: Demokrasimizin olmazsa olmazı basınımızın cefakar çalışanlarının, ne zor şartlar altında vazifelerini yerine getirdiğini; Türkiye’nin Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi tek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu nedenle, Antalya için yerine getirdiğim bu görevimin yanı sıra asıl mesleğim olan gazetecilik, benim için her zaman büyük bir gurur ve onur kaynağı olmuştur. Muhabirlik, köşe yazarlığı, gazete yöneticiliği, gazete sahipliği yapmış; basın sektörünün tam içinden gelen bir meslektaşınız olarak, bugünün anlamını ve güzelliğini ben de yaşıyorum.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer: Gazetecilik, ülkemizdeki en zor mesleklerden birisidir ve bu mesleği icra eden arkadaşlarımız hayatın her alanında gece gündüz, yağmur çamur demeden mesleklerini icra ediyorlar. Bizler, şehrimizde, ülkemizde ve dünyada olan olayları gazeteciler sayesinde öğreniyoruz. Gazeteciler, halkımızın bilgi alma ve düşüncelerini ifade edebilmede demokrasimizin en temel taşlarından biridir.  Ülkemizin yaşadığı en büyük ihanet hareketi olan 15 Temmuz darbe girişiminin halkımıza duyurulması ve halkımızın darbecilere direnişinde, gazetecilerin rolü çok büyüktür.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin: Gece, gündüz demeden sahada aktif olarak çalışan, bizlerin en hızlı, en doğru şekilde olaylardan haberdar olmasını sağlayan gazetecilerimizin günü kutlu olsun. Basın, bir ülkenin en önemli mihenk taşlarından birisidir. Özellikle demokrasilerde basının önemi çok fazladır. Vatandaşın haber alma özgürlüğüne katkı sunan gazeteciler, büyük öneme sahiptir. Böyle önemli bir mesleği sorumluluk bilinci ile yerine getiren gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum

Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin: Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak, milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara: Vatandaşımızın haber alması için zor şartlarda, gece gündüz durmadan, yorulmadan çalışan, bizlerin seslerini kamuoyuna duyuran basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar başarılar dilerim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bütün çalışanlar gibi basın çalışanlarının da haklarına kavuşmaları için kararlı bir duruş sergilemekteyiz. Basının milletin müşterek sesi olduğu gerçeğinden hareketle, bütün gazeteci kardeşlerime çalışmalarında başarılar dilerim.

CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız: Gazetecilerin büyük bir özveriyle görev yapmaya başladıkları ülkemizde, gerçeklerin ortaya çıkması, halkın doğruları öğrenmesi için basın ve yayın kuruluşlarına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Sevginin, dostluğun ve huzurun egemen olduğu aydınlık yarınlara ulaşmamızda sizlerin katkısı çok büyük olacaktır. Düşüncenin ve kalemin gücünü temsil eden basın mensuplarını kardeşçe selamlıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.