Birkaç hafta boyunca gazete sayfalarımızda Halk Plajı ile ilgili konuyu gündeme getirdik. Aksu’da iki lüks otel arasında bulunan Halk Plajı’ndan bahsediyorum. Gerçekten kullanılmaz halde olan plajın içler acısı görüntülerini sayfalarımıza taşımış ve yetkililerden bu konuda hassasiyet istemiştik.

Aynı konu ile ilgili olarak İYİ Parti Aksu Meclis üyeleri Ramazan Özen ve Gökhan Kaplan’da bu konu da ki rahatsızlıklarını defalarca gündeme getirmişlerdi. Ardından halk plaj yerinde toplanarak bu çirkin görüntüyü protesto etmişti. Öyle ki duşu, tuvaleti, şezlongu ve gölgeliği olmayan ve en önemlisi de yolu dahi olmayan adı Halk Plajı olan bu yere tepkiler epey bir artınca Aksu Belediyesi bu duruma el atmak zorunda kaldı.

Aksu Belediyesi bu duruma el attı, iş makineleri ile Halk Plajında bir çalışma başlattı. Yolunu düzeltti, duşunu tamir etti, gölgelik ve şezlongunu yerleştirdi. Sonra da bu haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Hafta başında Kundu’ya gittiğimiz vakit Halk Plajı’nın son halini gözlerimizle görmek istedik. Evet, bir çalışma yapılmış ama üstün körü. 5 tane gölgelik yapılmış ikisinin çadırı yok, yol eskisine göre biraz daha düzgün ama hala tozu toprağa katarak gidiyorsunuz araçla, sağı solu toplanmış biraz hepsi bu. Madem belediyenin araçlarını oraya götürdünüz, çalışma yapılırken yakışıklı pozlar da vermişsiniz, dört dörtlük bir plaj haline getirip çıksanız olmaz mıydı? Yani dostlar bizi çalışırken görsün!

Neyse, hadi bu yıl yaz bitmek üzere deniz sezonu kapanıyor. Umarım önümüzde ki sezon Nisan Ayı itibariyle dört dörtlük hizmet veren Halk Plajlarında doğru düzgün bir çalışma yapılır. Altı üstü 4 tane Halk Plajı var. Aksu’da yaşayan bu halkın en doğal hakkı temiz ve düzenli bir plajda ailesiyle birlikte denize girmek!

Çamköy’ü ilk defa temiz gördüm

Kaç yıldır burada iş yapıyoruz ve neredeyse her hafta bütün Aksu’yu geziyoruz, Çam Köy Mahallesini ilk defa geçen hafta temiz gördüm. Etrafta çöp yok, temiz ve düzgün. 12 yıl sonra yeni yapılan yolda biraz bozulmalar meydana gelse de temizlenmişti mahalle.

Siyasetçilere sade ve duru bir dil daha yakışır

Sosyal Medya’da gezinirken MHP Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut’un bir paylaşımını gördüm. Başkan birilerine fena sinirlenmiş olmalı ki epey ders niteliğinde karşılık vermiş. Paylaşımını buradan paylaşmak istiyorum;

‘ Sosyal medya kahramanlarından benim daha önce Ak Parti Üyesi olduğum fitnesi yayılmakta tahminimce başka İlçe başkanları İle karıştırıyorlar , Doğum ile Ölüm arasında tek siyasi görüşüm ve ilk üyeliğim MHP ‘dir bunu sorgulamak kimsenin haddi değildir,hatta ip’e sarılmış kurt görünümlü çakal müptezelin hiç haddi değildir,,,At yalanı seveyim inananı kale boş değil beylerrrr.’

Hepimiz zaman zaman çileden çıkacak olaylar yaşıyoruz. Sosyal Medya yada birebir iletişim de tepkimizi dile getiriyoruz. Siyasilerin işi daha zor. Ama bir siyasetçi toplumun aynasıdır. Gençlerin rol modelidir. Çünkü onlar topluma ve bağlı bulundukları kitleye hitap ediyorlar. Zaten yeterince kirlenmiş Türkçemizi iyice yok etmemek gerekir. Siyasetçilere sade ve duru bir dil daha yakışır diye düşünüyorum. 

Halktan oyları toplayıp işleri kendimiz mi kapalım? 

Siyaset bir şeyler kazanmak için değil; çok şeyleri kaybetmek pahasına yapılır. Demiş bir zatı muhterem ve çokta doğru söylemiş.

Seçim zamanı tek tek kapı çalan, oy toplayan siyasiler vatandaşın çocuğuna iş sözü vererek başa, meclise geliyorlar. Sonra bir bakıyoruz meclis üyelerinin kızları, oğulları yada damatları, akrabaları ve eşleri belediyede işe alınmış.

Peki, o kadar insanın vebali ne olacak? O kadar mali durumu iyi olmayan insan işsiz kaldı siz onların oyları ile evlatlarınızı işe aldınız. Ne olacak şimdi?

Belediye yada başka kurumlara işe girebilir, sizin çocuklarınız da girebilir, kimsenin buna karşı çıktığı yok ama yaparsınız adil bir sınav kim kazanırsa o işe girsin!

Ne yapalım şimdi, sırf çocuklarımızı işe koymak için meclis üyesi adayı mı olalım? Halktan oyları toplayıp işleri kendimiz mi kapalım? 

Aksu Uçak Bakım Teknolojileri M.T.A.L. yine en iyisi

Aksu’muzda bulunan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri M.T.A.L. Okulumuz en yüksek puanlarla bu yıl da 90 öğrenci kaydı yaparak başarısını korudu. Antalya ve başka illerden gelen öğrenciler Aksu Uçak Bakım Teknolojileri M.T.A.L. okulunda Eylül Ayı itibariyle Eğitim- Öğretime başlayacaklar.

Geleceğin havacıları bu okuldan mezun olduklarında, yüksek öğrenimlerini de gerçekleştirdikten sonra ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde işlerini büyük bir titizlikle sergileyecekler. Gençlerimize başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.