Adayların tamamı artık belirlendi. Aksu’da artık kafalardaki soru işaretleri kalktı ve net bir ortam sağlandı.

Şimdi partiler meclis üyesi telaşındalar. Listeler yapılıyor, değiştiriliyor, aday seçmek bir tane ama Belediye Meclis Üyesi olmak isteyenler ve ilk beş sıraya girmek isteyenler yüzlerce. İşin zor kısmı bu olmalı sanırım.

Bir sürü hengameden sonra Belediye Meclis Üyeleri de netlik kazanır ve emin adımlarla herkes kendi kulvarında koşmaya başlar.

Diğer adayları bilemem ama bu ilçede hala belediye başkanlığı yapmakta bulunan İsa Yıldırım’ın zor bir insan olduğunu biliyorum. Nereden biliyorsun diye sorarsanız hemen anlatayım:
Geçtiğimiz sene Aksu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber bir sosyal proje yaptık Aksu’da. Sokak Oyunları Şenliği ve bu şenliğe 20 Okul ve 1000 öğrenci katıldı. 3 ay süren proje televizyonda izleyici ile buluştu. Projenin kupa törenine okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Yardımcıları da katılmıştı. 3 ay boyunca çocuklar için uyguladığımız oyunlardan “halat çekme” oyununu büyükler için uygulamak istedik, onlarda kırmadı, sağolsunlar kabul ettiler.

İsa Başkan’ın başında olduğu grup ve diğer grup halatı çekmeye başladılar. İsa Başkan’ın grubu karşı tarafa sürüklenmiş giderken, Başkan bir hamle yaptı, görülmeye değer. “Seyit Onbaşı” ya da “Ulubatlı Hasan” misali halatı öyle bir çekti ki, hem takımı kazandı hem de son anda oyunu aldı. Onun için bu adamdan korkulur, son dakika ne yapacağı hiç belli olmaz. Yıldırım çarpması yaşayabilirsiniz. Adaylara bizden söylemesi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.