Yusuf Üras yine bombaladı

Kemer’deki “Şeker’siz kahve” esprisi konuşulmaya devam ediyor.

09 Ocak 2014 Perşembe 17:58
Yusuf Üras yine bombaladı
Güney Haberci olarak geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz “Kemer’de yılın esprisi” meğer o kadar çok konuşuluyormuş ki, bizim haberimiz olmamış. Hatırlarsınız, Ak Parti’nin Kemer Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Üras’ın, partinin ilçe teşkilatında, “Kahvenizi nasıl içersiniz?” sorusuna verdiği yanıtı yazmıştık…

-Kahveyi de, Kemer’i de Şeker’siz severim, cevabını hemen yapıştırmıştı Yusuf Başkan…

Diğer aday adayı olan Hasan Şeker’i anımsayan partililer, bu yanıtı tebessümle karşılamıştı.

Yusuf Üras’la, Menderes Türel’in başkanlığındaki ilçe belediye başkanı aday adayları kahvaltısında karşılaşan Genel Yayın Yönetmenimiz Ergin Çevik, “Başkan nedir bu Şeker’siz kahve olayı” diye sormadan edemedi.

Üras, şöyle bir düşündü ve kelimeleri özenle seçerek şu karşılığı verdi:

-Vallaha sevgili kardeşim, bu sözü söylerken özel bir niyetim yoktu. Sağlık açısından düşündüm o kadar… Şimdi de aynı şeyleri ifade ediyorum, Kemerli vatandaşlarım, eğer sağlıklarına dikkat ediyorlarsa, Şeker’i hayatlarından çıkarsınlar. Çünkü, şeker sağlığa zararlı. Bu yüzden herkese Şeker’siz günler dilerim.

Yusuf Başkan, şekersiz kahveye düşkünlüğünün bir başka nedenini de esprili bir dille şöyle ifade etti:

-Bilirsiniz, sade kahve babayiğitliğin de göstergesidir. Bu konuda fıkralar da mevcuttur. Bizim, boy yönünden fazla bir iri yarı görüntümüz yok, ancak sade kahveye düşkünlüğümüz çevremizde iyi bilinir. 

Son Güncelleme: 09.01.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.