Süleyman Yılmaz’a hangi teklif gitti?

Aksu’da bir şehir efsanesi dolaşıyor son günlerde…

06 Şubat 2014 Perşembe 12:42
Süleyman Yılmaz’a hangi teklif gitti?
Ak Parti’nin Aksu Belediye Başkanı Aday Adayı olan deneyimli siyasetçi Süleyman Yılmaz’a, Ak Parti’den Meclis Üyeliği için adaylık önerisi götürülmüş! Hatta, en seçilebilir yer olan ve Büyükşehir Meclisi’nde temsilci olma yolu açılan 3’üncü sıradan… Aksu’daki siyasi kulislerde önemli bir ismi olan dostumuz bize bu haberi ulaştırdı. “Böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta, haberiniz var mı?” dedi.

Çok şaşırdık doğrusu. Bize bu haberi veren dostumuza hiçbir bilgimiz olmadığını söyledik ve iddianın birinci derecedeki adresi olan Süleyman Yılmaz’ı aradık. Verdiği cevabı noktasına ve virgülüne dokunmadan sizlere aktarıyoruz:

-Vallaha sevgili kardeşim, bana şu ana kadar gelen resmi bir şey yok. İki üç gündür ben de bu şayiadan haberdarım. Arayanlar ve hayırlı olsun diyenler oluyor. Ancak, herkes şunu çok iyi bilir. Süleyman Yılmaz, hem Çalkaya Belediye Başkanı olarak 2 dönem, hem Aksu siyasetine verdiği katkılarla ismini kanıtlamış bir insandır. Sevilirim, sayılırım… Ayrıca, şunu belirtmek isterim ki, partimin aday gösterdiği Halil Şahin kardeşimi çok severim ve sanki kendim aday gösterilmişim gibi de mutluyum. Bilinsin ki, Süleyman Yılmaz, partisinin vereceği her göreve hazırdır ve Aksu için bir hizmet eridir.
 

Son Güncelleme: 06.02.2014 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.