Nerelerdesin Emin Aga?

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu hafta sonu Güzelyurt’ta Ak Parti’nin seçim çalışmalarına destek verdi.

25 Mart 2014 Salı 13:25
Nerelerdesin Emin Aga?
Yanına Ak Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Halil Şahin, İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyesi adaylarını alan Mevlüt Çavuşoğlu, Güzelyurt’ta ziyaret etmedik esnaf bırakmadı.

Çavuşoğlu’nun ziyareti ilginç diyaloglara da sahne oldu. Ak Parti’nin Aksu’daki 9 aday adayından biri olan işadamı Emin Bal’ın da esnaf gezisine katıldığını gören Çavuşoğlu, aralarında büyük bir samimiyet olduğu bilinen Bal’a dönerek seslendi:

-Emin Aga nerelerdesin yahu? Uzun süredir seninle görüşmüyoruz. Sanırım seni en son gördüğümde Süleyman Demirel Başbakan’dı…

Bakan Çavuşoğlu’nun ince esprilerle dolu bu sözleri, çevredeki Ak Parti’lilerde tebessüme yol açarken, akıllara başka bir soruyu da getirdi… Halil Şahin’in adaylığından sonra ‘inzivaya çekilen’ isimler arasında olduğu iddia edilen işadamı Emin Bal’ın yeniden gün yüzüne çıkması çeşitli yorumlara yol açtı.

Öte yandan, Çavuşoğlu’nun ‘Emin Aga’ diye seslendiği Emin Bal, esnaf gezisi sırasında pazarcıdan satın aldığı 2 kilo çağla bademini partililere ve vatandaşlara ikram etti.
 

Son Güncelleme: 25.03.2014 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.