Nazar değmesin

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılan Aksulu üyeler, samimi görüntüleri ile dikkati çektiler. Toplantıyı izleyenlerin ortak yorumu “Aman nazar değmesin” oldu.

09 Eylül 2016 Cuma 12:39
Nazar değmesin
Aksu Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan Eylül ayı olağan toplantısındaki birlik ve beraberlik tablosunun ardından Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılan Aksulu üyeler, buradaki samimi görüntüleri ile dikkati çektiler. Diğer ilçelerden gelen üyelerin “Aman nazar değmesin” diye yorum yaptıkları bu anları görüntüleyen Aksu Belediyesi, sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki dostluk görüntülerine yansıyan isimler arasında; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti’li üyeler Yaşar Sözen ve İbrahim Köseoğlu, CHP’li Yusuf Kumbul, MHP’li Emin Çağlar yer aldı. Kumbul ve Başkan Şahin’in yan yana samimi görüntüsü haftanın gündemine damga vuran kareler arasına girdi.
 

Son Güncelleme: 09.09.2016 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.