Mezarlıkta kimler yumruklaştı?

Bu haftaki kuliste ne yazacağımızı düşünürken telefon çaldı. Sevdiğimiz bir dostumuz ‘Duydun mu?’ dedi. Neyi duyacağız ki, anlayamadık. Bizim şaşkınlığımız sürerken, ahizenin öbür ucundan soluk soluğa döküldü kelimeler…

19 Mart 2014 Çarşamba 09:15
Mezarlıkta kimler yumruklaştı?
Aman aman! Duyduklarımıza kulaklarımız inanmadı. ‘Sahi mi, gerçek mi?’ diye kekeledik sadece. Fakat karşıdaki arkadaşımız aynen hepsinin doğru olduğunu üstüne basa basa söyledi.
İddia çok büyük: Güya, Aksu Belediye Başkanı ve önümüzdeki dönem için BBP’den yeniden aday olan İsa Yıldırım, mezarlıktaki bir defin işleminin ardından bir vatandaşla yumruklaşmış!
Bizler anlatanın yalancısıyız, günahı başkasının boynuna…
Olay şöyle gelişmiş: Aksu’nun yeni Dumanlar Mahallesi’nde bir cenaze merasimine ilçemizin önde gelen bütün siyasileri icabet etmiş. Bunların arasında Belediye Başkanı BBP’li İsa Yıldırım da yer almış. Defin işleminin ardından Yeni Dumanlar Mezarlığı’nın çıkışında ‘Kıtır’ lakabı ile bilinen Abdullah Şen adlı vatandaş, iddiaya göre, Başkan İsa Yıldırım’a bir yumruk sallamış.
Bize gelen bilgilere göre, İsa Yıldırım da ona aynı şekilde karşılık vermiş. Bu olay mezarlıktaki vatandaşlar tarafından yatıştırılmış. Meğer İsa Yıldırım, Abdullah Şen’in evini ruhsatsız diye yıkmış. Şen, bu bölgede 2-3 tane yeni kaçak konutu işaret edip “Madem kaçak yapıları yıkıyorsun, onlara neden dokunmuyorsun?” demiş. Bu vatandaş daha sonra da “Aksu’nun yüzde 80-90’ı kaçak, yıkılacaksa hepsini yık” diye seslenmiş.
Durum bu merkezde… Bundan ne sonuç çıkarılacağını siz değerli okurlarımıza bırakıyoruz.
 

Son Güncelleme: 19.03.2014 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.