Kundu siyasilerin rüyalarını süslüyor

Her yıl on binlerce turiste ev sahipliği yapan Aksu’nun Kundu turizm bölgesi Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının projelerinde başköşeye oturdu. Bütün siyasiler Kundu’ya dev gemilerin geleceği bir liman kurma hayalini kuruyor.

20 Mart 2014 Perşembe 17:27
Kundu siyasilerin rüyalarını süslüyor
AKSU’nun dünyaca ünlü doğa ve turizm cenneti Kundu, 30 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına ilham kaynağı oldu. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, dünyanın en zengin turistlerinin limandan limana dev gemilerle gezi ve alışveriş yapılan turizm yöntemlerini kullandıklarını belirterek, “İşte bu yüzden biz de Kruvaziyer Liman Projesi geliştirdik. Kundu-Kemerağzı’nda dev yolcu gemilerinin uğrayacağı bir liman yaparak, günübirlik serbest dolaşan turisti Antalya esnafıyla buluşturacağız” dedi.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise yeniden aday olduğu başkanlık görevinde yeni dönemin hedeflerini sıralarken Kundu’ya da özel bir önem verdi. Akaydın, Aksu'da bir yat limanı oluşturmanın projeleri arasında yer aldığını ve Kundu’da inşa edileceğini söyledi.
MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik de, "Antalya-Manavgat arası trafik yoğunluğunu çözmek için Antalya-Kundu arası Aksu Çayı'na köprü kuracağız” diye konuştu. Kemal Çelik, geçtiğimiz günlerde gazetemize yaptığı ziyaret sırasında, hedefleri arasında Kundu’da kruvaziyer turizmini geliştirmenin de yer aldığını dile getirdi.
DP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Cem Turan da Kundu projesi ile ilgili şu bilgiyi verdi: “2017 yılı turizm sezonuna kadar hafif raylı sistemi Kundu ve havalimanına kavuşturacağım. Hafif raylı taşımacılığın şehir merkezinde metroya dönüştürülmesi önceliğimiz olmasına rağmen mevcut sistem 2 yıl içerisine Kundu ve havalimanına bağlanacaktır. Kundu’da konaklayan turisti gerekirse ücretsiz Antalya şehir merkezine taşımak önemli hedeflerimdendir.”



 

Son Güncelleme: 20.03.2014 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.