İl Yönetimi’ne kızan MHP’li CHP’li oldu

CHP’nin Aksu’da gölgede kalmayı tercih eden etkili isimlerinden birisi, geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret ederek ilginç bir olay anlattı. Biz dinlerken hayretler içinde kalıp “Olamaz” dedik, o ise üsteledi “Kesinlikle doğru” dedi.

25 Şubat 2014 Salı 11:54
İl Yönetimi’ne kızan MHP’li CHP’li oldu
Bu CHP’li kardeşimizin anlattığına göre, Cihangir Coşgun’un Belediye Meclisi üyesi aday adaylığı için MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifasının ardından, il yönetimi tarafından Çalkaya’dan birisine yeni ilçe yönetimini kurması için görev verilmiş. Bu kişi, bir hafta içinde MHP Aksu İlçe Yönetim Kurulu’nun yeni isimlerini kendi başkanlığında oluşturup il teşkilatının yolunu tutmuş.

Kendisine görev veren il yöneticilerin karşısına geçip “İşte yeni yönetim kurulu” demiş. Fakat, hiç beklemediği bir şeyle karşılaşmış. Görevi veren kişiler, bir listeye bakmışlar bir de yeni ilçe başkanı adayına ve “Bu da nereden çıktı?” diye sormuşlar. Çalkayalı MHP’li, “Siz bana yeni ilçe yönetimini oluştur demediniz mi?” diye şaşkınlığını ifade etmiş. Aynı il yöneticileri “Yoo, sen kendi kendine bir şeyler yapmışsın” demişler.

Söylene söylene Aksu’ya dönen Çalkayalı MHP’li, bize bu olayı anlatan CHP’li ile ilçe merkezinde karşılaşmış. Başından geçenleri anlattıktan sonra aynen şunları söylemiş: “Hiçbir karşılık beklemeden CHP’ye çalışmak istiyorum. Bana görev verin…” CHP bu kişiye görev verir mi vermez mi bilinmez. Ancak, Aksu’da CHP, MHP ve AK Parti’den “yatay geçişler”in önümüzdeki günlerde de devam edeceği belli oluyor.
 

Son Güncelleme: 25.02.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.