DANACI’NIN İSYANI

MHP’den istifa ederek Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a yaklaşan Belediye Meclisi Üyesi İsmail Danacı ile ilgili gelişmeleri okurlarımız yakından biliyor.

21 Ocak 2014 Salı 12:17
DANACI’NIN İSYANI
Fakat Danacı Ailesi’nden bu kez farklı bir ses yükseldi. Bilal Danacı’nın Başkan Yıldırım’a gönderdiği mektup, Aksu’da son günlerde hız kazanan “Siyasi Mektuplar Trafiği”ne bir yenisini ekledi. Danacı’nın çarpıcı eleştirilerle dolu mektubunu aşağıda okurlarımıza sunuyoruz:

“Sayın Başkanım, size ancak sorunlarımızı ve sitemlerimizi basın yoluyla ulaştırabileceğimin, geç de olsa farkına vardım. Seçim esnasında size gönül vererek, inanarak , hayranlıkla elimizden gelen desteği sağladık. Fakat, hayal kırıklığına uğradık. Sizden çok daha güzel projeler ve çalışmalar bekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattınız. Seçilir seçilmez kendinize sağlık raporu çıkardınız. Şimdi hangi yüzle adaysınız Başkan? Öncelikle chek-up yaptırın ve gelin, ondan sonra aday olun. Biz hasta bir belediye başkanı istemiyoruz. Bize sabırla ve akılla hizmet edecek, güçlü, sağlıklı ve dinamik bir başkan lazım. Okuldan kaçan çocuklar gibi rapor alacak başkan gerekmez. Kendinizce çok büyük işler yaptığınızı ve dürüst olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat, Aksu gibi gelecek vaat eden, işlenmemiş bir ham toprak için yapılan hiçbir şey yok ortada. Yapılacak onca iş var ama anladım ki sizin hayalleriniz buna yetmez. “Harama haksızlığa uzanan elleri kırarım” diye nara atıyorsunuz ve bölgemizdeki tapulardan kaldıramadığınız şerhlerden dolayı vatandaş yıllardır bir şey yapamıyor. Vatandaş kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor, siz anında zabıtayı gönderip ceza ve durdurma uyguluyorsunuz. Siz şerhleri kaldırmak için kaç gün uykunuzu feda ettiniz.

Överek girdiniz, söverek çıktınız

Hükümetten korktunuz ve seçildiğiniz partiden istifa ettiniz. Daha önce istifa ettiğiniz Ak Parti’ye gireceğim diye her isteklerini yaptınız. MHP’ye döndünüz olmadı, CHP’ye olmadı. Sonunda BBP’ye geçtiniz. Oy oranı belli olduğu için sizi kabul etti. Size ihtiyaçları var çünkü. Her açtığınız kapıya överek girdiniz, söverek çıktınız. Bu ne tutarsızlık ve geçimsizlik. “Beni sevmeyen ölsün” diye yaşadınız. Yıllarca vatandaşınızdan kaçtınız. “Ben sekreter miyim her telefona bakacak?” dediniz. Eyvallah. Fakat kendi Meclis Üyelerinizden ve Muhtarlarınızdan neden kaçtınız? Yoksa vatandaşlar canımı sıkarlar diye mi kaçtınız? Halk yöneticileri süs olarak seçmedi. Egonuzu tatmin etmeye çalışmayın Başkan. Size olan hayranlık bende bitti be Başkan! Şimdi giderayak, Aksu’nun üçüncü büyük mahallesi Altıntaş’ı çamurdan tozdan kurtarın da, bari vatandaşa hizmetiniz olsun.”
 

Son Güncelleme: 21.01.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.