CHP VE MHP’DEN 1’inci sırayı kim istedi?

Siyasi partilerin meclis üyelikleri aday listelerinin kesinleşmesinin ardından herkes rahat konuşmaya başladı. Çünkü herkesin listesi netlik kazandı ve 2018 yılına kadar yeni bir liste söz konusu değil. Meclis adaylarının belirlenmesi sürecinde neler yaşandı acaba diye merak edip dostlarımızla konuşmalar yapmaya başladık.

25 Şubat 2014 Salı 11:54
CHP VE MHP’DEN 1’inci sırayı kim istedi?
Bunlardan biri de Aksu Muhtarlar Derneği’nin sevilen Başkanı İbrahim Ekici’dir. Hacıaliler’de yeniden aday olan ve karşısına çıkan 7 rakiple mücadele eden İbrahim Ekici’ye sorduk: “Başkanım size de meclis üyeliği için teklif yapıldı mı?”

Ekici şöyle bir düşündü ve karşılık verdi: “Hem MHP’den hem de CHP’den teklif geldi. Her iki teklife de, listenin veya kontenjanın birinci sırasını verirlerce ‘Evet’ diyebileceğimi bildirdim. Kabul etmediler, alt sıralarda yerler önerildi. Ben de onları kabul etmedim.”

Ekici’ye bunun gerekçesini sorduğumuzda, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev yapmak istediğini dile getirdi. Şaşırmadık desek yalan olur vallahi. Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Ekici, CHP’nin birinci sırasındaki Yusuf Kumbul ile MHP’nin birinci sırasındaki Ahmet Yaşar’a rakip çıkmış da haberimiz olmamış.
 

Son Güncelleme: 25.02.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.