Bir bomba da Kundu’dan

İşimiz şu sıralarda bol bol kulis toplamak ya, biz de herhalde bir bildiği vardır diye, Kundu’da hatırı sayılır bir dostumuzun yanına uğradık.

27 Şubat 2014 Perşembe 12:07
Bir bomba da Kundu’dan
Çayını içtik, hoşbeşten sonra sıra geldi Aksu siyasetinde nelerin yaşandığına… Biz tam, “CHP’nin durumu nasıl? Cengiz Hoca ipi göğüsler mi?” diyecektik ki, lafı ağzımızdan aldı.

-Hem de çok rahat, dedi.

“Nasıl yani?” diyerek yüzüne baktık. “Duymadın mı?” diye devam etti, “MHP eski Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun ve bazı önde gelen MHP’liler bile CHP’ye çalışacaklarmış. Bu konuda görüşmeler sürüyormuş…”

Biz şaşkın şaşkın bakmayı sürdürürken, Kundulu üstadımız sandalyesine şöyle bir yaslanıp konuşmasını sürdürdü:

-Hem sana bir şey diyeyim mi? Halil Şahin’in kaybetmesi ve Cengiz Aldemir’in kazanması, Büyükşehir’i kazanması muhtemel olan Menderes Türel’i hiç mi hiç rahatsız etmez. Çünkü, Türel ve Cengiz Bey hem ortaokuldan hem de liseden çok samimi iki okul arkadaşıdır. Birlikte çok rahat ve de güzel çalışırlar…

Sevgili okurlar, Aksulu siyasetçileri takip edelim derken resmen üniversite mezunu olacak kadar ilim sahibi olduk. Ne diyelim, at binenin kılıç kuşananın.
 

Son Güncelleme: 27.02.2014 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.