Başkan’a ayı saldırdı!

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Menderes Türel, Aksu’nun Atatürk Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda, bir vatandaşın rüyasını anlatmak istemesi üzerine mikrofonu ona uzattı...

19 Şubat 2014 Çarşamba 09:56
Başkan’a ayı saldırdı!
Türel, rüyasını anlatmaya başlamadan önce ‘hayır olsun’ demesini isteyen vatandaşın bu dileğini yerine getirip diğer konuklarla birlikte dinlemeye başladı.

Mikrofonu alarak rüyasını anlatmaya başlayan vatandaş şunları söyledi. “Başkanım rüyamda bir yanımda siz, bir yanımda ayı gibi bir şey duruyordu. Tam çıkaramıyorum ama ayıya çok benziyordu. Bu ayı tam size saldıracaktı ki, önüne atladım. ‘Başkanıma saldırma bana saldır’ dedim.”

Vatandaşın bu rüyası dinleyenleri güldürürken alkış sesleri yükseldi. Biz vatandaşın gördüğünü tahmin etmeye çalıştık. Ama bir de okurlarımız bunu düşünsün istedik. O bir ayı mıydı? Ayıya benzeyen başka bir şey mi?
 

Son Güncelleme: 19.02.2014 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.