Aksu'nun çantacısı yine iş başında!

Kimine göre soytarı, kimine göre de Aksu’nun çantacısı diye nitelendirilen şahsiyet yine iş başında.

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:48
Aksu'nun çantacısı yine iş başında!

Bu soytarı kılıklı çantacı bu seferki rotasını Aksu’da bir İlçe Başkanı’na çevirmiş. Bilindiği üzere bu çantacı kişilerin ses kayıtlarıyla uygunsuz fotoğraflarını tehdit ve şantaj aracı olarak kullandığı Aksu kamuoyunda uzun süre konuşulmuştu.

Sonrası, kamunun malını, bulduğu iş adamlarına peşkeş çektirmeye yönelik çalışmalar içerisine girdiği ifade edilmişti.

O soytarı kılıklı zat geçmişte yanına birilerini de alarak, Aksu’da marka oluşturan bir işletmenin sahibine aleni bir şekilde tehditte bulunmuş ve elindeki bilgilerin Başkan Halil Şahin tarafından verildiğini ifade ederek pervasızca hareket etmişti.

Aynı zat bu sefer de rotayı Aksu’da bir siyasi partinin İlçe Başkanı’na çevirdiği bilgisi,  tehdit edilen İlçe Başkanı tarafından bizle paylaşıldı.  Pervasızca hareket eden o soytarı, İlçe Başkanına, “Sen benle görüşeceksin” şeklinde tehdit içerikli bir mesaj gönderdiği yine o ilçe başkanı tarafından bize ifade edildi. Eminim haklı olarak merak içerisindesiniz. Kim o İlçe Başkanı ve O başkanı tehdit eden soytarı, namı değer Aksu’nun çantacısı, diye. 

Aksu kamuoyu üç aşağı beş yukarı o soytarı kılıklı çantacının kim olduğunu tahmin ediyordur. Olayın yargı sürecine intikal edeceği tehdit edilen İlçe başkanı tarafından bize ifade edilmesinden dolayı, olay yargı sürecine intikal edilene kadar, herhangi bir suç işlememe adına isimleri zikretmeyeceğiz. Ama İlçe Başkanının bizlere yaptığı açıklamayı da es geçmeyeceğiz.

Beni sürekli arıyor. Daha önce sorun yaşadığım ve yargıya intikal eden bir gelişmeden dolayı sürekli beni rahatsız ederek, tehditlerde bulunuyor. Yargıya intikal eden olayda, yargının uzaklaştırma kararı verdiği aynı zamanda benle ilgili herhangi bir açıklama yapmama kararı olmasına rağmen, beni tehdit eden şahsiyet, yargı süreci yaşadığım kişiyle bir söyleşi yapmış. Söyleşide birçok iftira mevcut. İftira içerikli söyleşiyi bana göndererek taleplerde bulunuyor. Taleplerine karşılık vermediğimden dolayı, -Beni arayacaksın, bu sana son uyarım- şeklinde mesajlar gönderiyor. Önümüzdeki günlerde suç duyurusun da bulunacağım.”  Tehdit edilen İlçe başkanının kısaltılmış açıklamaları bunlar. Umarım bu olay tez elden yargıya intikal eder, gereken yapılır. Aksi taktirde bu tür tehdit ve şantajların önüne geçilemez. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2019-02-18 15:16:47

Tehdit edilen mustafa poyraz tehdit eden ise kemerağzı orion avm nin kaymağını yiyenler eee halil şahin bey gördünüz mü dün peşkeş çektiğiniz orion bugün size bile kafa tutuyor ve tabiiki hukuk müzadelesini kazanan mustafa poyraza.