AK Parti Aksu’da istifa muamması!

19 Mayıs 2020 Salı 14:08
AK Parti Aksu’da istifa muamması!

Bugünlerde Aksu’daki tüm partilerin ilçe teşkilatında adeta bir ölüm sessizliği hakim. Partilerin tabelaları var, ama kapıları düz duvar.  Başkanlar sırra kadem basmış. Bunlardan biride iktidar partisinin Aksu Temsilcisi. Durum böyle olunca da dedikodu kulisleri oldukça hareketleniyor. İstifa söylentileriyle beraber, parti içinde çekişmelerin olduğu dilden dile dolaşıyor. Bize de bu anlamda bir çok kulis bilgisi geldi. Birkaç yönetim kurulu üyesinin görevlerinden istifa ettiği, ancak mevcut İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’nin bu istifaları işleme koymadığı ifade edildi. Gündem yoğun olunca, bunların hiç birini dikkate almadık. Ama geçen gün başka bir kulis bilgisi daha bizlere ulaştı.

Yine İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden ve aynı zamanda İlçe Başkan Yardımcısı olan Miktat Kara’nın, İlçe Başkanı Cebeci’yle restleşmeye girdiği ve bundan dolayı istifa ettiği aktarıldı. Hatta Kara’nın İlçe teşkilatının whatsApp gurubundan ayrıldığı da ifade edildi. Bu iddiayı ortaya koyan kişi Miktat Kara’nın guruptan ayrıldığı anın görüntüsünü belge olarak bize gönderdi. Gönderilen belgeyi incelediğimizde gerçekten 29 Nisan Çarşamba günü ayrıldığına tanık olduk. Hal böyle olunca da araştırma gereksinimi duyduk. Çünkü mevcut grup, yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında oluşturdukları bir iletişim ağı. Eğer bir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi buradan ayrılıyorsa, bu ayrılışın altında birçok şey yatıyor demektir. 

İşte bundan dolayıdır ki, kulisimizin başkahramanı Miktat Kara’yı telefonla aradık. Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa edip etmediğini sorduk. Haliyle inkar eden Kara’ya neden partinin iletişim sayasından ayrıldığını sorduk. İstifayı net bir dille inkar eden Kara, ikinci sorumuz olan iletişim sayfasından ayrılığıyla ilgili, aynı netlikle yanıt veremedi.     

Son Güncelleme: 19.05.2020 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.