Çocuk olamamak, çok küçük yaşlarda babasını kaybeden Mustafa. Çabuk büyüyen Mustafa büyümek zorunda kalan Mustafa. Yatılı askeri okullarda kalan, doğduğu toprakları savaş yıllarında kaybeden ve 40 yaşına kadar cepheden cepheye koşan destan yazan Mustafa. Ve bir millet için gençliğini feda eden Mustafa.

Ve baba olamayan Mustafa. Çocuk özlemi yaşayan çocukluğu olmayan Mustafa.

Bugün milyonların babası olan Mustafa.

Bir milleti yoktan var eden, yılların öldürmediği Mustafa.

Dünyanın gördüğü en büyük lider Atatürk. Milletin atası Mustafa. İçindeki çocuğu öldürmeyen çocuklarla mutlu olan Mustafa. Bugün senin bayramın. Milli egemenlik bayramı, çocukların bayramı. Ve milletin babası güneşi getiren karanlığı silen insan. Senin çocukların güneşin çocukları. Silecek yeniden bütün karanlıkları. Uçurtmalarla özgürlük türküleri söyleyecek. Gökyüzüne salıncaklarla kurup eğlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.