Geçtiğimiz hafta gazetemize çirkin bir saldırı düzenlendi. Ofisimize gelen muhtemelen bu işlerde kullanılan üç genç “ Kundu'dan selam getirdik” demişler.

Selam Allah’ın selamı da bu çirkinlik niye? Aziz, mübarek Ramazan günü hem de...

Hızını alamayan birilerinin maşası bu üç genç, bir saat sonra iş ortağım Ergin Çevik’e Pınarlı kavşağında aracına binerken saldırıyorlar. Yumruk atıyorlar, yere düşünce tekmeliyorlar. Etraftan esnaf yetişince bu bay kahramanlar hızla uzaklaşıyorlar. Madem o kadar hırs bürümüş gözünü üç kişi bir kişinin canına kıyarken iyi de neden üç beş kişi etrafını sarınca korkup kaçıyorsun. İşte bunların kahramanlığı bu kadar.

Bu saldırıyı o kadar çok kişi kınadı ki!  Buradan ismini sayamayacağım kadar çok kurum ve kişiler kınadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bu olayda bir başımıza kalmadık. Bu olay TBMM gündemine CHP Millet Vekilleri Aydın Özer ve Rafet Zeybek ve İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi tarafından taşındı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Geçmiş olsun diye arayan kişiler şunu söylediler; her Pazartesi Günü gazeteyi dört gözle bekliyoruz. Güneyhaberci ne yazmış, hangi yolsuzluğun üzerine gitmiş diye! En doğru, en tarafsız ve ilçenin sorunlarına bir tek siz el atıyorsunuz.

Çok teşekkür ediyoruz sevgili okurlarımız, meyve veren ağaç taşlanır. Onun için en çok da biz darp ediliyoruz. Haberlerimiz yalan olsa elli kere savcılığın yolunu tutardılar. Doğru haberler olduğu için kaba kuvvetle işi çözmeye ve çözdürmeye çalışıyorlar.

Güneyhaberci her zaman tarafsız, doğru ve ilkeli bir gazete oldu. Bu özelliklerinden dolayı Aksu ve Antalya’da okuyan insanlar tarafsızlığımızı ve basın ilkelerine ne kadar bağlı hareket ettiğimizi biliyorlar.

Bu gazete birilerinin değil, halkın gazetesi ve hep öyle kalacak! Bu da böyle biline...

Buradan adaleti sağlayan ülkeyi yönetenlere sesleniyorum. Bu yumruk hepimize atılmış sindirmek ve sindirilmek için bir zavallı yumruktur.

Bu yumruk bu ilçeyi yönetenlere, bu yumruk bu ülkede, şehirde ve ilçede helal kazancı ile iş yapmaya çalışanlara atılmış bir yumruktur.

Bu atılan yumruğu kınamayanlar, bu işin içerisinde var olan kişilerdir. Unutmayın ki bu medeniyetten yoksun, hakkını sadece şiddetle almaya çalışan bu cahillerin sizin içinde sakladığı bir yumruğu vardır.

Gazetemize, Aksuya geçmiş olsun!

Biz yazmaya devam edeceğiz, karanlıklar aydınlanıncaya kadar!

Ve şuna da inanıyorum ki bunu yaptıran ve yapan kişiler yaptıklarından dolayı utanç içindelerdir. Neden derseniz, hepimizin ailesi ve çocukları var. Onlara öğreteceğimiz şiddet değil, hakkını hukuk yollarından aramak olmalı ve yine onlara bırakacağımız temel değerler sevgi, saygı ve güven olmalı...

Herkese hayırlı haftalar diliyorum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.