CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ın kızı Meral Yıldız’ın büyük başarısı
CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, geçtiğimiz hafta Erzurum’a gitti. Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünde okuyan ve bölüm birincisi olarak 3. Sınıfı tamamlayan kızının ödül törenine katıldı. 
Erzurum, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Fizik Öğretmenliği Bölümün de okuyan Meral Yıldız, üçüncü sınıfı, bölüm birincisi olarak tamamladı. Dördüncü sınıfa geçen Meral Yıldız ikinci bir başarıyı da burada kazanacak. Meral Yıldız, TÜBİTAK’ın bilimsel araştırma yapan öğrencisi olarak okulunu tamamlayacak.
Bu büyük başarısı ile hem ailesine hem de sevdiklerine büyük gurur yaşatan Meral Yıldız, okuduğu üniversitenin de göz bebeği olmayı başarmış. Meral Yıldız’a çıktığı bu bilimsel yolda başarı diliyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.