Zirvede şenlik başlıyor

Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) tarafından bu yıl 21'inci kez düzenlenecek olan 'Yaz Dağcılık Şenliği', 3 bin 70 metre yükseklikteki Kızlar Sivrisi'nde gerçekleşecek.

07 Haziran 2014 Cumartesi 10:50
Zirvede şenlik başlıyor
TODOSK'un 14 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve iki gün sürecek olan 21'inci Yaz Dağcılık Şenliği'ne, çeşitli illerden dağcılar katılacak. Gündüzü tırmanış faaliyetleriyle geçirecek olan dağcılar, akşam karanlığında ateş yakıp eğlenecek. Doğaseverler geceyi çadırlarda ve doğayla baş başa geçirecek.

TODOSK Başkanı Mehmet Aslankan, şenliğe katılmak isteyen doğaseverlerin 11 Haziran Çarşamba akşamına kadar kulübün telefon ve internet adresine başvurmaları gerektiğini söyledi. Aslankan, 21 yıldır aralıksız devam eden şenlik etkinlikleri kapsamında Elmalı İlçesi'ndeki TODOSK Dağ Evi'nde kamp kurulacağını aktardı.

ŞENLİK PROGRAMI
Mehmet Aslankan, şenlik hakkında şu bilgileri verdi: "Şenliğin ilk günü, sabah saat 08.30'da Antalya'dan Elmalı İlçesi'ne hareket edilecek. İlçede mola verildikten sonra kamp alanına geçilecek. Kampta akşam yemeği yenecek, rota bilgileri aktarılacak, yakılan ateş etrafında eğlence olacak. Gece kamp çadırlarında geçirilecek. İkinci gün sabahı, saat 04.40'da Kızlar Sivrisi'ne hareket edilecek. Dağcılar 3 bin 70 metre yüksekliği olan zirveye tırmanacak. Doğaseverler zirvedeki TODOSK Dağ Evi'nde toplanıp bir süre dinlenecek, ardından dönüş için inişe geçilecek. " 

Son Güncelleme: 07.06.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.