Zıpkınlı dalgıç polisi alarma geçirdi!

Antalya’da üzerinde dalgıç kıyafeti, elinde zıpkın bulunan şahıs polisi alarma geçirdi. Kayalıklar arasına saklanan dalgıç, denizden ve karadan didik didik aranmasına rağmen bulunamadı.

31 Mayıs 2020 Pazar 13:12
Zıpkınlı dalgıç polisi alarma geçirdi!

Suat Metin - Burak Yalman  
ANTALYA (İHA) - 
Olay, sabah saat 10.15 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi'ndeki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falezler bölgesinde devriye gezen ekipler, kayalıklar arasında dalgıç kıyafetli ve elinde zıpkın olan bir kişi gördü. Polisi fark eden şahıs, kayalıklar arasına girerek izini kaybettirdi. Devriye ekiplerinin talebi üzerine bölgeye sevk edilen deniz polisi, kayalıklar arasında şahsı bulmak için uzun süre arama çalışması gerçekleştirdi. Devriye ekiplerinden bir polis memuru kayalıklar arasını didik didik ararken, bir diğeri ise alanı yukarıdan gören bir bölgeden gözlem gerçekleştirdi. Ekipler, bölgede şahsa ait olduğu belirtilen elektrikli bisikletin şase numarasını kayıt altına aldı. Yaklaşık 1 saat boyunca yapılan aramalara rağmen dalgıç bulunamadı.

Son Güncelleme: 31.05.2020 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.