Zeytinköy'de cinayet

Antalya'da Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'nde 34 yaşındaki Yörük Özkan bıçaklanarak öldürüldü.

25 Nisan 2015 Cumartesi 13:56
Zeytinköy'de cinayet
Olay, dün gece 23.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde bulunan ve Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta tek başına gezen Yörük Özkan ile karşısından gelen A.G., D.Ö., M.Ş.Y. ve H.H.'nin arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kısa süre içinde büyüyen kavga sonunda Özkan, önce feci şekilde dövüldü, sonra bıçakla yaralandı. Kavga sonrası yaralanan Yörük Özkan, vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı olan Özkan yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yörük Özkan'ın biri göğsü, ikisi sırtından olmak üzere üç bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

Polis bölgede olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Olayın ardından kayıplara karışan A.G., D.Ö., M.Ş.Y. ve H.H. kısa süre içinde tespit edilerek gözaltına alındı. İfadelerinin ardından 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.






Son Güncelleme: 25.04.2015 17:20
Anahtar Kelimeler:
CinayetZeytinköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mg 2015-07-24 00:14:56

Canim ahmed abim yaktin kendini