Zeytin toplarken kaybolan şerife nineyi jandarma buldu!

Zeytin toplarken kaybolan Şerife nineyi jandarma buldu. Antalya'nın Manavgat ilçesinde, dün zeytin toplamaya gittiği bahçede kaybolan Şerife Baran (89), jandarma ekipleri tarafından gece boyunca süren çalışmalar sonunda ormanlık alanda bulundu.

01 Aralık 2019 Pazar 15:59
Zeytin toplarken kaybolan şerife nineyi jandarma buldu!

 toplarken kaybolan Şerife nineyi  buldu

'nın  ilçesinde, dün zeytin toplamaya gittiği bahçede kaybolan Şerife Baran (89), jandarma ekipleri tarafından gece boyunca süren çalışmalar sonunda ormanlık alanda bulundu.

Manavgat'ın Karavca Mahallesi'nde dün çocuklarıyla zeytin toplamaya giden Alzheimer hastası Şerife Baran, saat 18.00 sıralarında bahçede kayboldu. Şerife Baran'ın kaybolduğunu fark eden ailesi, bir süre çevrede aramalarına rağmen bulamayınca jandarmadan yardım istedi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgenin ormanlık olması, hava durumu ve gece olması dolayısıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bilgi verildi. Olay yerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi sevk edildi. JAK timi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yağmura rağmen gece boyunca Şerife Baran'ı aradı. İz takip köpeklerinin de kullanıldığı çalışmalar, sabah saatlerine kadar sürdü.

Çalışmalar sonunda Şerife Baran saat 08.00 sıralarında ormanlık alanda, çalılıklar arasında bulundu. Yağmur nedeniyle ıslanan ve üşüyen Şerife Baran'ı bulunduğu yerden alan jandarma ekipleri, sırtlayarak yola kadar taşıdı. Sağlık ekiplerinin buradaki müdahalesinden sonra ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Şerife Baran'ın soğuk ve açlık nedeniyle halsiz düştüğü, ciddi bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtildi.

DHA

Son Güncelleme: 01.12.2019 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.