Yörük yemekleri kitap oldu

ANTALYA Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Kenan Yavuz ve Müdür Yardımcısı Fedai Yaman, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Süleyman Özer'i makamında ziyaret ederek, 'Yörük Yemekleri' kitabı hediye etti.

18 Mayıs 2018 Cuma 11:57
Yörük yemekleri kitap oldu

ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, Azize Kahraman HEM Müdürü Kenan Yavuz ve Müdür Yardımcısı Fedai Yaman'ı makamında kabul etti. Kenan Yavuz, Meclis Başkanı Özer'e Azize Kahraman HEM tarafından hazırlatılan 'Yörük Yemekleri' kitabı hediye etti. Yavuz, kitabın Selçuklu Sultanı 1. Gıyaseddin Keyhüsrev'in Antalya'yı fethinin anısına hazırlatıldığını kaydetti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer 'Yörük Yemekleri' kitabını Antalya'nın kültürel değerlerinin yaşatılması bakımından çok önemsediğini söyledi. Özer, “Bu güzel eserin ortaya çıkmasını sağlayan HEM Müdürümüz Kenan Yavuz ve ekibini kutluyorum" dedi.


Yörük Yemekleri kitabı; çorbalar, ana yemekler, pilavlar, soğuklar, hamur işleri ve tatlılar olmak üzere 6 bölümden oluşuyor. Kitapta; Ayran aşından çekme kebabına, kekikli Yörük ekmeğinden pekmez helvasına 100'ün üzerinde lezzet tarifi bulunuyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.