Yolun karşısına geçerken otomobil çarptı

ANTALYA'da Hatice D., kullandığı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

14 Temmuz 2019 Pazar 13:23
Yolun karşısına geçerken otomobil çarptı

Kaza, Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi üzerinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle birlikte 07 AEB 974 plakalı otomobiliyle plajdan dönen Hatice D., cadde üzerindeki alt geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan adı öğrenilemeyen kadına aracıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın metrelerce savrulurken, aracın ön camı ise parçalandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sürücü Hatice D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Araç ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazanın yaşandığı bölgede yaşayanlar, aynı yerde çok sayıda kaza olmasına rağmen bir çözüm bulunmamasına tepki gösterdi.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.