Yolu trafiğe kapatıp çiftetelli oynadılar

Antalya’da bir düğün konvoyundaki vatandaşlar en işlek yolu trafiğe kapatarak meşale yakıp çiftetelli oynadı. Gelin ve damadın da araçtan indiği olayda uzun araç kuyrukları oluştu. Dakikalar süren olay tepki çekti.

05 Eylül 2021 Pazar 11:51
Yolu trafiğe kapatıp çiftetelli oynadılar

ANTALYA (İHA) -
Olay, Muratpaşa ilçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı Güllük alt geçidinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Düğün konvoyundaki bir grup, birden otomobilleriyle yolu trafiğe kapattı. Konvoyun önünde bulunan gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araçtan, gelin ve damat da aşağı indi. Ardından araçlarından inen vatandaşlar, meşale yakıp çalan müzik eşliğinde çiftetelli oynadı. Uzun süre trafikte oynayan grup büyük tepki görürken, trafikte uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. 
Yaşanan o anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyıp sosyal medyada yayınlandı. Vatandaşların duruma tepki olarak uzun süre korna çaldığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.