Yıldızların hediyeleri özel öğrencilerden

YERLİ ve yabancı pek çok ünlü ismi ağırlayacak olan Antalya Uluslararası Film Festivali'ne engelli öğrencilerin eli değiyor. Özel bireylerin hazırladığı el emeği hediyelikler festival konuklarına hediye edilecek.

20 Ekim 2017 Cuma 14:22
Yıldızların hediyeleri özel öğrencilerden

54. Uluslararası Antalya Film Festivali Düzenleme Komitesi ile Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon merkezi arasında gerçekleştirilen işbirliği ile özel öğrenciler katılımcılara hediye edilmek üzere 3 farklı ürün hazırlıyor.


Otantik yapıya sahip lavanta torbası, içerisinde festival simgesi olan Altın Portakal heykelciğinin yer aldığı özel sabun, Antalya'nın renklerini yansıtan turuncu ve mavi renkte 'Portakal Magneti' festivalin en gözde hediyelikleri olacak. Özel öğrencilerin ellerinden çıkan ürünler festivale renk katacak.

Son Güncelleme: 20.10.2017 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.