Yenidoğan'a yeni park

KEPEZ Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi'ne 4 bin metrekarelik yeni bir park yaptırıyor.

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:02
Yenidoğan'a yeni park
Yeni park, 3071 sokağa ve çevresine yeşil alan, çocuk parkı, oyun alanı, pergoleler ve yürüyüş yolları kazandıracak. Peyzaj düzenlemesi ve ağaçlandırması yapılacak olan park, 4 dönümlük alana kurulacak. Park, bünyesinde bulunan oyun seti, oturma grupları, spor aletleri ve koşu yolu ile çevreyi güzelleştirip, bölgede yaşayanların dinlenme, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayacak. Çatılı kameriye, bank ve çocuk oyun grubunun da yer aldığı parkın yeşil alanlarına çeşitli türde ağaç ve fidan da dikilecek.



Belediyenin artık klasik parklar yapmadığını belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Parkımızda vatandaşlara spor imkanlarından koşu yoluna, yeşil alandan çocuk oyun gruplarına kadar birçok alternatif sunuyoruz. Parkların ve mesire alanlarının diğer bir özelliği ise temalı olması. Kepez artık daha yeşil bir bölge oluyor" dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2016 22:42
Anahtar Kelimeler:
Kepez Yenidoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.